Oversized T-shirts, wat zijn het en hoe combineer je ze? (2024)

Oversized T-shirts, wat zijn het en hoe combineer je ze? (1)

El oversized stijl Het wordt steeds vaker gebruikt voor seizoenskleding. Zijn naam betekent "grootste" en we hebben het gezien in meer karakteristieke kledingstukken zoals t-shirts, broeken en sweatshirts. We gaan precies in op hoe je oversized T-shirts combineert met totale soepelheid en waarom deze trend zo populair is.

Er zijn mensen die wedden op het kopen van die grotere maat voor geef het die extra uitstraling maar er zijn al kledingstukken die al verkocht zijn met die grote vorm die bij jouw maat past. Zijn ding is om dat aspect van te hebben een maat of twee groter dan normaal en hiervoor zullen we aangeven hoe hun maatgidsen zijn om een ​​idee te krijgen. Vergeet niet de kleinste maat te passen, anders is het wat je kunt verwachten, je kunt de maat vergroten.

Wat is de oversized stijl?

Deze naam is overgenomen van de catwalks, met een woord gemigreerd uit het Engels, wat betekent "groter" o "één maat groter". Zijn idee is om een ​​maat groter en losser te lijken dan normaal'.

Als je een andere maat koopt, hebben we onze stijl klaar. Maar veel merken zijn al vastbesloten om hun maten groter dan normaal te maken, dit alles wanneer ze willen vertegenwoordigen zijn oversized vorm.

Deze stijl al Het beleefde zijn hoogtijdagen in de jaren 80 en 90. en het was in elk formaat vertegenwoordigd voor zowel mannen als vrouwen. We zullen ons herinneren hoe sommige ontwerpers kledingstukken met een mannelijke snit verwerkten die door vrouwen konden worden gedragen.

Maar je moet wedden op het origineel en de combinatie, omdat al het goede er niet voor iedereen even goed uitziet. Wat herenkleding betreft, het speelt al een grote rol en we zien het in talloze merken die zich inzetten om het te vertegenwoordigen bij elke gelegenheid, of het nu formeel of informeel is.

Oversized T-shirts, wat zijn het en hoe combineer je ze? (2)

Hoe kleed je je oversized met stijl?

Over het algemeen wordt vermeld dat deze stijl niet moet worden gedragen door alle kledingstukken te combineren met een overmaat. Neem bijvoorbeeld niet T-shirt, broek en jack met een oversized maat, aangezien alles als geheel niet in goede smaak is.

Maar er is niets anders dan de realiteit en er zijn mensen met een zeer goede smaak die dit soort kleding weten te combineren. Er zijn mensen die wedden op een Oversized t-shirt en broek en ze passen prachtig bij elkaar.

Als je je echt comfortabel wilt voelen, draag dan een oversized T-shirt met een skinny broek. Hoewel alles afhangt van toeval en wat je inzet om het te dragen met smaak en harmonie.

Zonder twijfel, de kledingstukken die deze stijl het meest vertegenwoordigen zijn t-shirts, Met deze kwaliteit kun je altijd beginnen. De broek kan in jouw maat worden gekocht, maar dan met zeer wijde pijpen en met een lichte daling om hem groot te laten lijken. Wanneer je dergelijke kleding wilt combineren, probeer ze dan om te weten hoe ze gecombineerd worden.

Oversized T-shirts, wat zijn het en hoe combineer je ze? (3)

t-shirts @ZARA

Soorten oversized t-shirts

Zet in op dit soort kleding, groot en met een mooie herfst. Die heel goed zijn laat een beetje van de schouders zien zolang ze harmonie geven. Een andere originele manier zou zijn om de mouwen opgerold te dragen, met een strakke broek.

Het wordt meestal niet aanbevolen om dit type overhemden voor te gebruiken bedek die gebieden die u wilt verbergen, zeker als er sprake is van overgewicht. Als het op bedekken aankomt, is het vaak nogal overdreven en onpraktisch om naar te kijken. Kijk maar of het grote formaat in harmonie is met de vorm van je lichaam, aangezien er verschillende anatomieën zijn en zelfs als je een paar extra kilo's hebt, kan het geweldig aanvoelen.

Kleuren en patronen zijn ook belangrijk in dit soort overhemden. Het is niet handig om deze amplitude veel te overbelasten, met zeer opvallende kleuren. Het ideaal is zoek naar neutraliteit, met rustigere kleuren of met effen kleuren. De mode stroomt en dit is slechts een aanbeveling, aangezien er kledingstukken met fluorescerende kleuren zijn waargenomen die de aandacht trekken en daarom erg goed aanvoelen.

Oversized T-shirts, wat zijn het en hoe combineer je ze? (4)

Wat voor soort kledingstukken kunnen we oversized vinden?

  • De broek is perfect. markeert altijd het beste van elke persoon en zoekt met volledige garantie. Het wordt afgeraden om ze online te kopen, gebruik altijd fysieke winkels en betreed de paskamers. Ze passen heel goed bij een kort T-shirt., tenzij het erg dun is, zou je een grote kunnen gebruiken.
  • Sportjassen. Ze zijn ook een klassieker en zijn geliefd bij alle leeftijden en geslachten. Je kunt een neutraal t-shirt dragen met een strakke broek en een XXL-jack.
  • Grote maten truien. Het is een van de andere kledingstukken die ook worden gebruikt voor een overmaat. Een grote gebreide trui is een van de meest gebruikte, vooral bij vrouwen, die hun schouders laten zien om een ​​sexy figuur te creëren.
  • De oversized jassen Die kunnen niet ontbreken, met die brede schouders en lekker lang. Het is wat het afgelopen jaar het meest is gezien, waar flodderige kleding wordt gebruikt en dit type jas eroverheen wordt gedragen.

Vergeet niet dat de kledingstukken Je moet ze eerst proberen voordat je ze koopt. vooral met dit soort stijl. Kijk hoe je kunt combineren wat het beste bij je past, laat je inspireren door foto's, op netwerken, neem mode in je vorm in handen en wat je een goed gevoel geeft.


Oversized T-shirts, wat zijn het en hoe combineer je ze? (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated:

Views: 6798

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.